• 0723 948 467
  • 0788 418 131
Service electrocasnice

Beneficiarii serviciilor noastre de service, reparatii si intretinere sunt producatori, reprezentante si/sau importatori unici sau directi de aparatura electrocasnica. Contractele prevad ca proceduri de plata procent din valoarea vanzarilor sau plata la interventie, cu raportare si facturare lunara.

Reparatiile in Bucuresti si imprejurimi se asigura prin depanatorii proprii (in numar de zece), iar in restul teritoriului prin intermediul a 50 de agenti locali cu care avem contracte ferme, societati comerciale sau persoane fizice autorizate. In consecinta, se poate spune ca S.C. Micadan a creat, impreuna cu societatile si persoanele fizice colaboratoare, prima retea nationala privata de service dedicata „produselor albe”.

Certificatele de garantie, emise de reprezentante sau importatori, mentioneaza trei numere de telefon fixe (din Bucuresti) si trei numere de telefon mobile (Orange , Vodafone , Cosmote) la care cumparatorii pot face sesizari. Sesizarile mai pot fi preluate si de catre magazine si transmise pe fax sau e-mail la sediul societatii. Sesizarile validate ca reclamatii (defecte reale) sunt inregistrate soft in „Registul Unic”, iar operatoarea emite „Rapoarte de service” pentru Bucuresti si imprejurimi sau le transmite agentilor din teritoriu. Celelalte sunt rezolvate telefonic ori de cate ori este posibil.

Agentii din teritoriu dispun de un stoc minimal de piese cu miscare rapida; in cazul in care piesele nu se regasesc in stocul agentilor din teritoriu, acestea se trimit prin serviciile de curierat rapid. Se mai practica trimiterea de piese in teritoriu simultan cu datele reclamatiei. Transferul de piese intre agentii locali se face sub controlul Sefului magaziei centrale.

 S.C. Micadan ofera servicii de reparatii electrocasnice cu piese de schimb originale si accesorii. Reparatiile produselor electrocasnice vor fi facute in conformitate cu normele de siguranta actuale.

Aceasta procedura bazata pe preluarea centralizata a sesizarilor asigura:

  • identificarea naturii sesizarilor, respectiv fie instruirea telefonica a cumparatorilor, fie depistarea corecta a defectelor si naturii acestora, precum si a pieselor eventual necesare;
  • urmarirea realizarii deplasarii si reparatiilor in termenele contractuale; in general contractele prevad un termen de 2 zile pentru deplasarea depanatorului la domiciliul cumparatorului si respectiv 15 zile lucratoare (conf. legea 449 reactualizatasi OG 21 reactualizat ) pentru rezolvarea defectului; media reala a termenelor de rezolvare realizate este de 48 ore pentru Bucuresti si imprejurimi, iar in restul teritoriului de 5 zile lucratoare;
  • minimizarea costurilor beneficiarului in ceea ce priveste manopera si piesele de schimb;
  • sesizarea imediata a posibilelor epidemii si luarea rapida a masurilor corective necesare;
  • raportari si/sau statistici la cerere pentru fiecare beneficiar;
  • controlul strict al stocului de piese Reclamatiile inregistrate si livrarile de piese sunt analizate zilnic de resposabilul tehnic.