• 0723 948 467
  • 0788 418 131
Service electrocasnice

Becul de la frigider nu se mai aprinde

Fiecare dintre noi s-a intalnit macar o data in viata cu situatia in care deschizi usa de la frigider si constati cu stupoare ca becul nu se mai aprinde sau ca se aprinde cu o intarziere deloc de neglijat.

O astfel de situatie poate ascunde foarte multe probleme de la situatii banale pana la aspecte extrem de ingrijoratoare.

Mai jos iti prezentam situatiile cele mai intalnite pentru care becul de la frigider nu se mai aprinde:

– Frigiderul nu este in priza;

– Frigiderul este in priza, insa nu este curent;

– Probleme (ruperi, dezlipiri etc.) la circuitul cablului;

– Becul s-a ars;

– Termostatul a fost oprit in mod accidental;

– Circuitul becului s-a defectat;

– Probleme la instalatia electrica la nivel intern;

– Becul trebuie insurubat mai bine;

– Printre cele mai grave, componente esentiale ale frigiderului precum placa de baza, s-au ars;

 

De asemenea, este important sa acorzi atentie si situatiilor in care:

– Becul se aprinde mult mai tarziu de la deschiderea usii frigiderului;

– Becul palpaie;

 

Pentru a remedia astfel de situatii verfica intotdeauna cartea tehnica a aparaturii si daca frigiderul este conectat la o sursa de curent in perfecta stare de functionare. In cazul in care doresti sa schimbi becul din interior, asigura-te ca ai decuplat de la curent frigiderul. Pentru schimbarea becului si pentru ca sunt cateva metode de incastrare acestuia consulta intotdeauana fisa tehnica a frigiderului tau. Evita inlaturarea fortata a capacului protector si mai ales asigura-te ca achizitionezi un bec compatibil cu aparatura ta. Daca observi ca nici dupa ce ai schimbat becul acesta nu functioneaza, apeleaza la profesionisti.

Echipa Micadan Romania asigura servicii profesioniste de reparatii, mentenanta si asigurare piese de schimb pentru intreaga ta aparatura electrocasnica. Tu nu trebuie decat sa contactezi echipa sau sa completezi forumlarul de comanda, iar problema ta de orice tip va fi solutionata in mod eficient si profesionist.