• 0723 948 467
  • 0788 418 131
Service electrocasnice

Cum prevenim si scapam de mirosurile neplacute din frigider

Mai e atat de putin timp pana la Paste incat gospodinele harnice si hotarate deja s-au apucat de curatenia de primavara. Insa, o atentie deosebita trebuie acordata si frigiderului, in special la prevenirea si inlaturarea mirosurilor neplacute.

Daca tii neaparat sa nu folosesti produse din comert pentru inlaturarea mirosurilor neplacute din frigider, poti prepara chiar tu acasa cateva solutii extrem de eficiente si de ieftine.

Atentie! Exista solutii care absorb mirosurile neplacute si solutii care acopera. Astfel, in categoria celor care absorb mirosurile enumeram bicarbonatul de sodiu, otetul, iar printre cele care acopera mirosul sunt cafeaua, condimentele puternice, vanilia s.a.

Indiferent de ce praf, pulbere, boabe vorbim procedeul este acelasi. Puteti pune mici recipiente fara capac cu produsul ales pe rafturile frigiderului. Acestea vor absoarbe sau vor acoperi in mod miraculous mirosurile grele si neplacute. De asemenea, trebuie sa tii cont de faptul ca nu vorbim de curatarea figiderului, ci de pastrarea unui aer placut. Produsele de tipul otetului, zeama de lamaie, bicarbonat de sodiu de asemena, pot fi utilizate in spalarea frigiderului.

De asemenea, este foarte importanta si luarea unor masuri igenice de depozitare a mancarii precum:

– Tot timpul acoperiti vasele inainte de a le pune in frigider, astfel, mancarea se va pastra mult mai proaspata si nu va capata acel miros al altor mancarurui sau specifice frigiderului;

– Nu tineti in frigiede elemente care sunt expirate sau mancare care a fost pregatita cu foarte mult timp in urma;

Daca esti in criza de timp, Micadan Romania ofera un catalog compelx de produse de curatare si ingrijire a aparaturii tale electrocasnice, astfel poti gasi solutii pertinente, usor de utilizat si cu beneficii pe termen indelungat. Printre produsele recomandate pentru prevenirea si eliminarea mirosurilor neplacute enumeram Fridge Care, produs recomandat mai ales in procesul de curatare al frigiderului. Un alt produs revolutionar este OdorCaptor, odorizant pentru frigider care are rolul de a aborbi mirosurile si de a purifica aerul din frigider.

Nu uitati! Este foarte important acest aspect, deoarece astfel impiedicati inmultirea si raspandirea microbilor intr-un mod extrem de simplu si deloc costisitor.