• 0723 948 467
  • 0788 418 131
Service electrocasnice

Importanta apelarii la un personal serrvice si mentenanta instruit

De cele mai multe ori aparatura ta poate avea de suferit daca incerci sa repari urmarind forum-urile si blog-urile, care aparent descriu problema ta sau, si mai grav, daca apelezi la personal diagnoza, service, mentenanta care nu are o pregatire profesionala si o lunga expertiza in domeniu.

Si, de asemenea, este foarte important sa stii ca o scoala de specialitate odata urmata, nu va fi un motiv suficient pentu a testa expertiza personalului care se ocupa de aparatura ta electrocasnica. In momentul in care apelezi la servicii profesioniste de reparatii si mentenanta sau, pentru ca Micadan Romania ofera si astfel de servicii, in momentul in care doresti sa comanzi piese in urma unei diagnosticari, incearca sa gasesti referinte care sa te asigure ca vei avea parte de servicii profesioniste si de o calitate inalta. O alta metoda intalnita si de incredere, este aceea de a iti intreba prietenii sau rudele ce servicii profesioniste de reparatii cunosc.

Atentie mare! In urma browse-lui pe internet puteti gasi si informatii sau post-uri negative. Acestea de cele mai multe ori pot fi realizate si de firme concurente. Asadar, intotdeuna cere un sfat sau o referinta de la o persoana cunoscuta.

Micadan Romania doreste ca personalul sau sa fie la curent cu toate schimbarile din industria aparaturii electrocasnice si a produselor de ingrijire si curatenie pentru a iti veni in ajutor oricand este necesar.

De aceea, se merge pe o continua instruire si formare pentru incadrarea in standardele europene si alinierea la tehnologia de ultima ora.

De ce este bine sa apelezila personal instruit

– Personalul trebuie sa fie capabil sa repare dar si sa prevada posibilele defectiuni in cazul in care observa ca aparatul este folosit in mod necorespunzator, si mai ales, sa te atentioneze cu privire la acest lucru;

– Daca, pe moment un aparat pare a functiona in parametrii normali, nu inseamna ca asa va fi si dupa ce depanatorul a plecat;

– Te asiguri ca nu vei avea o treaba de mantuiala sau piese incompatibile sau mai rau, care nu respecta standardele sau nu sunt originale.

Succes!