• 0723 948 467
  • 0788 418 131
Service electrocasnice

Principalul obiectiv al firmei Micadan este asigurarea standardelor calitative pentru repararea aparaturii electrocasnice precum si satisfacerea cerintelor clientilor nostri si optimizarea timpului de interventie.

Rezultatele obtinute pana in prezent, din care rezolvarea problemelor cumparatorilor si asigurarea unui suport eficient pentru marci sunt telurile principale, ne dau incredere ca suntem in directia buna. Totusi suntem perfect constienti ca suntem departe de a ne putea compara cu o organizatie de service din tarile Pietei Comune si ca situatia economica precara nu este cauza pricipala a problemelor noastre. Iata de ce facem tot ce ne sta in putinta sa ne imbunatatim activitatea si sa invatam din experienta altora.

De aceea suntem tot timpul preocupati de asigurarea tehnico-materiala si instruirea personalului pentru incadrarea in normele/ standardele europene privind activitatea de service, precum si pentru cresterea calitatii comunicarii cu clientii nostri.

Societatea Micadan este deschisa oricarei colaborari reciproc avantajoase pentru activitati compatibile cu obiectul de activitate, asa cum a fost descris.