• 0723 948 467
  • 0788 418 131
Service electrocasnice

Piese de schimb pentru electrocasnice

Vi s-a stricat frigiderul, aragazul, hota, plita electrica sau aparatul dumneavoastra de cafea nu mai functioneaza asa cum trebuie si credeti ca trebuie sa il/o inlocuiti? Apelati inainte de toate la un profesionist si la servicii specializate de constatare a defectiunilor si de reparatii electrocasnice. De foarte multe ori un aparat electrocasnic poate functiona din nou la parametri normali doar prin schimbarea piesei stricate. Pentru a pastra o buna functionalitate a aparatului dumneavoastra, aveti grija sa respectati intodeauna instructiunile furnizate in manual. De asemenea, este foarte important sa acordati o atentie deosebita ingrijirii si curatarii periodice a aparatului dumneavoastra.

Indiferent de aparatura, inainte de a chema depanatorii sau de a duce aparatul in service, aveti in vedere urmatoarele:

 

• asigurati-va ca aparatul este cuplat la curent atunci cand incercati sa il folositi;

• in cazul in care aparatul desi este cuplat la curent nu functioneaza, incercati sa va asigurati ca problema lipsei curentului nu tine de defectiuni aparute la nivelul prizei sau probleme aparute la panoul electric;

• observati posibilele urme vizibile de ars, flama etc.;

• in cazul in care aparatul dumneavoastra are incorporat un panou de comanda, asigurati-va ca acesta functioneaza si nu arata erori;

• asigurati-va ca nu exista blocaje de orice fel;

• consultati manualele/ghidurile de utilizare specifice aparatului in cauza;

 

Daca niciuna din situatiile de mai sus nu este prezenta, apelati direct la servicii de depanare si nu incercati dumneavoastra reparatia aparatului in cauza.

Micadan ofera o gama extrem de variata de piese de schimb, precum si servicii profesioniste de service si mentenanta la cele mai inalte standarde.

Piesele comercializate de Micadan sunt originale, iar reparatiile respecta normele de siguranta.

De asemenea, pe langa posibilitatea cumpararii diverselor piese de schimb in urma unui raport intocmit de specialistii proprii sau colaboratori, Micadan ofera clientului si posibilitatea de a comanda piesa necesara functionarii optime a aparatului prin completarea unui formular extrem de detaliat.