• 0723 948 467
  • 0788 418 131
Service electrocasnice

Produse contra depunerii de calcar

Indiferent de care dintre ajutoarele de nadejde vorbim, masina de spalat rufe sau masina de spalat vase, Micadan Romania ofera o gama extrem de larga de produse special gandite pentru a va proteja de efectele negative ale calcarului/apei dure. Ofera in principiu doua tipuri de astfel de solutii – permanente si care trebuie utilizate periodic.

Solutii permanente

CalBlock actioneaza ca un filtru magentic ecologic care actioneaza asupra compzitiei carbonatilor astfel incat sa prelungeasca viata aparaturii tale electrocasnice.

Aquafilter & recharge este extrem de benefic pentru protejarea aparaturii dumneavoastra impotriva depunerilor de calcar si nisip. Are in compozitia sa sare polifosfata si actioneaza asemenea filtrului CalBlock.

Acestea sunte mici piese de tipul sistemelor mama-tata care se monteaza la sursa de baza a apei.

Solutii temporare

Descaler si detartrante special gandite si prezentate sub forma de saculeti sau pulbere direct. Acestea se pot utiliza in timpul ciclurilor de spalare a rufelor sau vaselor.

Pentru masina de spalat vase Micadan Romania ne propune un produs extrem de eficient si revolutionar, respectiv Dishwasher Cleaner care au rolul de a inlatura depunerile de grasime si apa dura. De data aceasta, acest produs se utilizeaza in momentul in care masina de spalat vase nu are nimic in ea.

Un alt produs special gandit pentru masina de spalat vase este Dishwasher Salt care au rolul de a reduce duritatea apei pentru prevenirea calcarului si a petelor inestetice pe vasele tale. Se rpezinta sub forma unor tablete/blocuri mici de sare si pot fi utilizate si in timpul spalarii vaselor.

Pentru a te asigura ca masina ta de spalat vase este clatita asa cum trebuie Micadan Romania ne propune Rinse Aid.

Pe langa aceste produse Micadan Romania comercializeaza si Dishwasher Powder, Washing Powder si alte astfel de produse menite sa vina in ajutorul tau.