• 0723 948 467
  • 0788 418 131
Service electrocasnice

Schimbare geam aragaz/cuptor

Fiecare din noi poate s-a intalnit cu situatia in care geamul de la aragaz sau de la cuptorul cu microunde a trebuit schimbat. Fie ca a fost crapat sau au aparut zgarieturi sau fisuri inestetice si periculoase trebuie sa stii ca procesul de schimbare al geamului de la aragaz poate fi extrem de facil daca urmaresti cu atentie fisa tehnica a produsului si pui in aplicare sfaturile unor profesionisti.

Noi am inlocuit geamul unui aragaz Hotpoint. Inainte de a comanda si achizitiona un nou geam trebuie sa ai in vedere urmatoarele:

– Noteaza si specifica modelul aragazului tau;

– Specifica dimensiunile si optiunea pe care o doresti – mat sau transparent;

– Specifica care dintre geamuri il vrei schimbat, cel din exterior sau interior.

Procedura de inlocuire geam

La aragaz, fie ca vrei sa schimbi geamul intern sau cel extern, tip oglinda sau altul ai grija sa permiti acestuia sa se raceasca complet. In functie de ce geam vrei sa schimbi urmareste schita tehnica si inlatura cu grija suruburile si alte sisteme de prindere. Inainte de a pune geamul la loc ai grija sa cureti si sa dezinfectezi zona. De asemenea, in cazul geamului intern ai grija cum pui garnitura aceasta avand rolul de a fixa bine geamul si de a pastra caldura in interior.

In cazul in care nu te pricepi, Micadan Romania, pe langa servicii profesioniste de service, mentenanta aparatura electrocasnica, printre care si schimbarea geamului aragazului sau a cuptorului cu microunde, ofera si o gama extrem de bogata de geamuri originale sau compatibile cu modelul detinut de tine din gama Hotpoint. Ofera pe site un catalog complex care contine detalii amanuntite precum: dimensiuni, compatibiliate si modele diferite (geam intern, geam extern tip oglinda, mat sau standard, usa cuptor cu microunde etc).

Pentru a comanda ceea ce ti se potriveste sfatul Micadan Romania este de a consulta catalogul oferit online si de a completa formularul pus la dispozitia oricaruia dintre noi. In cazul in care nu regasesti in lista de produse modelul dorit poti adresa intrebari prin acelasi formular.