• 0723 948 467
  • 0788 418 131
Service electrocasnice

Schimbare geam hublou masina spalat

Una dintre situatiile putin probabile, dar totusi existente o constituie spargerea sau zgarierea in adancime a geamului hubloului masinii de spalat. Daca nu va permiteti o noua masina de spalat puteti opta pentru schimbarea geamului sau a hubloului in totalitate. Inainte de a alege aceasta optiune, aveti grija la urmatoarele aspecte:

– Daca masina de spalat mai este in perioada de garantie;

– Daca spartura, zgarietura este rezultatul unei manevrari proaste venite din partea voastra sau daca a existat un posibil defect ascuns;

– Inainte de a umbla la masina asigurati-va ca este decuplata de la curent;

De asemenea, daca nu chemati un specialist si doriti sa comandati chiar dumneavoastra piesa/hubloul dorit, aveti grija sa respectati urmatoarele criterii pentru a nu comanda o piesa aparent asemanatoare, dar incompatibila:

– Verificati cartea tehnica a masinii de spalat urmarind in special modelul, anul fabricatiei, codul service si alte detalii asemanatoare; de obicei, acest cod se poate gasi si pe eticheta din spatele masinii de spalat sau pe certificatul de garantie. Mare atentie ca acesta nu este standard, ci in functie de modelul si marca masinii de spalat, poate avea un anumit numar de cifre. Daca nu va descurcati, adresati-va specialistilor.

– Observati daca trebuie schimbat doar geamul sau si hubloul in sine;

– In cazul in care observati ca masina dumneavoastra pierde apa la nivelul hubloului asigurati-va inainte ca nu aveti o problema cu garnitura hubloului;

– Daca ati stabilit ca trebuie schimbata toata usa – hublou+geam, si ati primit comanda plasata, puteti schimba piesa prin desurubarea cu atentie a balamalei si apoi montarea noului hublou.

Micadan Romania ofera printre altele si un serviciu de comandare a diferite piese necesare aparaturii dumneavoastra electrocasnic. Prin accesarea http://www.micadan.ro/comanda-piese-de-schimb/ si completarea unui formular simplu si prietenos puteti solicita o astfel de piesa sau puteti solicita sfaturi.

Daca nu va priecepti si nici nu doriti sa incercati apleati sa servicii profesioniste pentru a va repara masina de spalat. Micadan Romania va poate veni in ajutor mereu in astfel de situatii.