• 0723 948 467
  • 0788 418 131
Service electrocasnice

Servicii profesioniste

Este foarte important ca atunci cand aveti vreo defectiune la aparatura dumneavoastra electrocasnica sau de mici dimensiuni, sa apelati la firme de incredere care sa se ocupe de reparatii, service, mentenanta si, mai ales, de schimbarea pieselor defecte. Aproape orice aparat electrocasnic poate fi salvat daca beneficiati de servicii de diagnosticare si mai ales de reparatii profesioniste si cu o lunga expertiza.

De asemenea, este foarte important ca in procesul gasirii problemei sa beneficiati de sfatul unui profesionist privind schimbarea unei piese din magazine de profil sau care sunt specializate pe aceasta nisa. Este foarte important sa apelati la servicii de incredere si care respecta standardele nationale si internationale privind calitatea si originalitatea respectivei piese de schimb. Intotdeauna conteaza foarte mult modul in care o firma concentrata in jurul ideii de reparatii electrocasnice sa ofere pe langa serviciile de baza si servicii conexe.

Micadan Comexim, pe langa servicii precum menentanta, reparatii, service etc. ofera si o gama extrem de diversificata de piese de schimb. Micadan are grija de aparatele de cafea si expresoarele dumneavoastra, de frigiderele, aragazele, hotele, aparatele de aer conditionat, aspiratoarele dumneavoastra si multe altele.

Ofera:

1. Piese de schimb

Piesele de schimb sunt prezentate sub forma unor cataloage extrem de detaliat gandite, cu precizari clare de serii si modele. Se axeaza de cele mai multe ori pe piese de schimb de marca, respectiv Indesit & Hotpoint. De asemenea, se incurajeaza completarea unui formular pentru piesa necesara si lansarea unei comenzi pentru a raspunde prompt nevoilor si cerintelor dumneavoastra.

2. Auxiliare – ofera numeroase auxiliare precum filtre pentru aparatura de cafea, cani termorezistente, teste de stabilire a calcarului prezent in apa, tavi profesioniste, saci de gunoi si multe altele.

3. Produse de intretinere si curatare pentu toate tipurile de aparate electrocasnice. Acestea sunt atent selectate pentru a nu dauna sanatatii dumneavoastra si totodata pentru a nu afecta in niciun (zgarieturi fine, pete, mirosuri neplacute etc.) fel aparatura dumneavoastra.

Atata timp cat firmele din acest domeniu ofera servicii profesioniste si impecabile se asigura o circulatie a bunurilor si un consum care duce in mod evident la cresterea economica, castigul fiind deopotriva pentru client si pentru prestatorul si furnizorul de servicii si produse.