• 0723 948 467
  • 0788 418 131
Service electrocasnice

Solutii de curatare pete electrocasnicele albe

Aparatura electrocasnica alba necesita o ingrijire speciala in sensul ca petele inestetice de puncte de grasime, oja, urme de pilitura de fier de la magneti, pete galbene etc., nu numai ca pot fi extrem de inestetice, dar ne pot da si o adevarata bataie de cap in momentul in care le lasam sa se acumuleze.

Este ideal sa prevenim, mai precis sa le stergem de fiecare data cand constatam ca au sarit stropi sau in momentul in care butonam pe la masina de spalat cu unghiile proaspat vopsite si facem mici dungi colorate (acelasi lucru se poate intampla si in jurul broastelor de la usi, rezervorului de toaleta, reglatorul frigorific etc.)

In cele ce urmeaza iti vom prezenta solutii eficiente si ieftine pentru cele mai comune pete care pot aparea.

Petele de rugina

Pentru aceste probleme, in functie de marimea petelor, trebuie sa realizezi mai multe operatiuni:

– Curata bine zona, eventual smirgheluieste cu un produs special gandit in acest scop;

– Degreseaza si, mai ales, usuca bine zona;

– Daca se impune chituieste si lasa sa se usuce;

– Vopseste cu produse special.

Urmele de oja

Poti freca cu orice vrei tu, insa mai mult rau faci. In special, nu utiliza produse de tip tix sau buretei abrazivi si, nicidecum clor sau diluant. Sub nicio forma nu cumpara vopsea speciala, caci solutia este la indemana oricui si extrem de usoara. Foloseste acetona. Aceasta, pe produsele albe, nici nu va pata, nu va face acele zone de alb, nici nu va eroda. La fel poti proceda si in cazul acumularii de praf, astfel vei avea electrocasnice ca noi.

Petele de grasime

In cazul petelor de grasime poti apela la produsele standard din comert, insa ai grija, sa nu folosesti buretei abrazivi sau de sarma, sau poti realiza proprii tai degresanti naturali care au compusi naturali, printer care otetul si bicarbonatul de sodiu. In acest sens, Micadan Romania iti vine in ajutor cu o gama extrem de diversificata de astfel de produse, care cu siguranta iti vor fi de folos.

Puteti accesa gama de produse profesioniste si de inalta calitate accesand site-ul http://www.micadan.ro/, sectiunea Vanzari piese de schimb.

 Succes la curatenie!